:: Yasmin J Hunwick ::



Assalam....

Hye dears..!! Mesti korang rasa pelik tetibe ari nie CikPuanIsteri update sampai 2 entry. Kali nie tak nak cerita pasal my pregnancy. Sebenarnya tadi masa ngah blogwalking tetibe j terbaca pasal arwah Yasmin nie. Seyeslie CikPuanIsteri tak pernah tahu pon pasal kes die nie.

Yasmin J Hunwick atau nama sebenar Yasmin Johan Eusoffe seorang blogger yang masih muda.Kalau die panjang umur sekarang die baru j abis SPM. Tapi Tuhan lebih sayang die. Yasmin terlibat dalam 1 kemalangan ngeri kat Langkawi. Masa tu die naik motor ngan 2 orang lagi kawan die & semuanya meninggal. Arwah meninggal pada 3 Jun 2012. Lambat bebenor la baru CikPuanIsteri tau. Nampak sangat ketinggalan zaman..hahaha

Ok la xnk tulis panjang lagi coz susah update entry guna henpon nie. Macam nak tercabut tangan asyik typing eror memanjang. Nak tahu lagi pasal arwah boleh g kat blog die. Sekarang nie mak arwah da take over blog tu. So kalo korang rajin baca la. Nat tahu camne die ley xcident korang google j la yerk.ekekeke..


p/s:-
-abaikan la typing eror tu yerk. Susah nak update bile guna henpon nie. Kecik bebenor kalo nk bandingkan ngan laptop @ pc.
-nie link blog arwah : http://misschronicz.blogspot.com/
-jangan lupa sedekah al-fatihah tuk arwah.

Comments

Popular posts from this blog

:: Tanda - Tanda Bersalin ::

:: Pengalaman Pertama Kali Disahkan Mengandung ::

:: Pengalaman Bersalin Ammar Rizqy ::