Posts

Showing posts from April, 2013

::jenjalan hujung benua asia::

Image
☆★ Assalamualaikum... ☆★

Wah lama giloss tak hapdet entry. Alahai kemalasan melanda la pula sejak akhir-akhir ni. Lagi pon blogspot dah kena block la kat opis. Tu yang leceh nal hapdet guna henpon. Lappy lak dah nazak. Urmmm~ ibarat sudah jatuh ditimpa tangga. Dah sebulan tulis entry nie. Tulis brenti tulis brenti tulis lagi brenti lagi tulis 5 minit brenti 5 hari..ekekeke. Bila zaman nak siap kalo camtu.




Korang rindu tak kat budak debot nie??hehehe Ni gambar masa kitaorang pergi pontian coz Inchik Hunbby ada game silat kat sana. Duk umah boring so ikut la Inchik Hubby bejalan. Bukan selalu pon kan dapat peluang g jenjalan. Sejak ada ammar nie nak g jenjalan pon pikir banyak kali. Yela kalau dulu penat pon boleh merayap lagi. Tapi kalau sikecik nie kesian la kalau penat nanti kan.




Opsss..!!! Bonda pon nak interprame jugak.hahaha. Nasib baik ammar ok j masa g jenjalan. Baju yang cikpuanisteri pakai tu koleksi nursing blouse pertama. So senang la nak susukan ammar kat public. Dah la amm…