Posts

Showing posts from November, 2013

:: Ammar rizqy 《8-10 months》::

Image
Assalamualaikum....


Subhanallah, Alhamdulillah, Lailahalillah, Allahuakbar..!! Lama sungguh saya tak menjenguk blog nie. Apatah lagi nak buat entry. Asyik log in pastu bw &  log out. Bukan merajuk. Urmm entah kenapa rasa malas tu timbul (nampak sangat banyak syaitan yang menghasut). Banyak nak share tapi malas nak menaip. Banyak updated yang dah tertinggal. Insha Allah saya cuba update sikit-sikit.

Ok firstly saya nak update pasal my lil caliph yang da masuk 10 bulan nie. Last update masa umur 7 bulan. Skip 3 bulan. Saya jamakkan terus j la kat 1 entry senang kan.heuheuheu...

8 months old 9kg 74cm

9 months old 8.8kg (berat turun sebab asyik batuk j) Tak tahu tinggi berapa
10 Months 9.2kg
Perkembangan terkini my lil caliph dah pandai bye-bye kalau nak pergi berjalan. Nampak j pintu terus angkat tangan nak bye-bye. Bila tak nak sesuatu my lil calpih akan geleng kepala. nak share video tapi sangat lembap nak upload. So follow j instag & keek saya k. Mula teething pada usia 10 bul…