Posts

Showing posts from 2017

♡ Pengalaman Bersalin Aiman Rifqy ♡

Image
Assalamualaikum...


Hye uollsss...lama x mengapdet blog nie. Tup tup dah beranak lagi sorang kan.hehehe. Dah 3 tahun baru la sibuk nak update oiiiii...hahaha.. Nampak tak kesibukan emak anak dua ni???

Bersalin kali nie sangat berbeza masa bersalinkan Ammar. Ye la anak kedua opkos la dah ada pengalaman kan. Bukan macam anak pertama yang duk serah diri j. Banyak yang aku belajar dari Gentle Birthing Group. So dapat la praktikkan masa bersalin kali ni. Sebenarnye aku teringin gak nak bersalin kat Johor Bahru ni. Asyik dengar member kata best bersalin kan bandar aku pon harap-harap kali ni dapat la. Dah siap-siap bagitahu babysitter Ammar kalau ada emergency aku minta dia tolong tengokkan Ammar. Ok la nie aku update sempena birthday aiman yg ke 4..hahaha


Sepanjang mengandungkan iaman aku tak ada morning sicknes, sama macam aku preggy Ammar tapi eczema aku memang teruk. Sangat teruk. Dari situ aku dapat GBS positive. Korang google la kalau nak tahu GBS tu apa. Aiman jadi sumber kekuatan. Ak…