Bahagia Selamanya

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Ammar Rizqy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Muhammad Aiman Rifqy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

::jenjalan hujung benua asia::

Wednesday, April 24, 2013
☆★ Assalamualaikum... ☆★

Wah lama giloss tak hapdet entry. Alahai kemalasan melanda la pula sejak akhir-akhir ni. Lagi pon blogspot dah kena block la kat opis. Tu yang leceh nal hapdet guna henpon. Lappy lak dah nazak. Urmmm~ ibarat sudah jatuh ditimpa tangga. Dah sebulan tulis entry nie. Tulis brenti tulis brenti tulis lagi brenti lagi tulis 5 minit brenti 5 hari..ekekeke. Bila zaman nak siap kalo camtu.




Korang rindu tak kat budak debot nie??hehehe Ni gambar masa kitaorang pergi pontian coz Inchik Hunbby ada game silat kat sana. Duk umah boring so ikut la Inchik Hubby bejalan. Bukan selalu pon kan dapat peluang g jenjalan. Sejak ada ammar nie nak g jenjalan pon pikir banyak kali. Yela kalau dulu penat pon boleh merayap lagi. Tapi kalau sikecik nie kesian la kalau penat nanti kan.




Opsss..!!! Bonda pon nak interprame jugak.hahaha. Nasib baik ammar ok j masa g jenjalan. Baju yang cikpuanisteri pakai tu koleksi nursing blouse pertama. So senang la nak susukan ammar kat public. Dah la ammar tak nak duduk dalam nursing cover/puncho. Kang susah nak selak-selak baju terdedah lak sana sini. Baju tu cikpuanisteri beli kat anakmommy.com. Sampai juga dekat penghujung benua asia. Masa sampai tu dah petang pastu gerimis lak. So tak leh la nak lelama sangat kang demam lak sikecik nie. Juz ambik gambar dari luar j la. Teringin jugak kot asyik tengok orang snap gambar kat sini.hehehe


Ni masa kat Tanjung Piai Resort. Tapi ktorg tak stay kat situ. Pergi situ juz nak begambo j.hehehe. Ammar tak sudah-sudah kerut kening. Agaknya dalam hati kate kat mana aja la bonda ngan ayah nak bawa ammar nie. Cikpuanusteri kelihatan demoksss la pulok.hehehe. Kalau g jalan tak bawak stroller memang kena gilir-gilir la dukung. Mana larat sorang j dukung budak debot nie. Lenguh tangan. Malam tu JDT ada game tak ingat la lawan mana, tu yang ammar excited pakai baju JDT nie.


Ok ktorang stay kat hotel nie la. Garden hotel dekat ngan pantai. Pantai k??? Nak kata pantai macam bukan. Pape j la yang pasti kat situ ada air banyak.ekekeke. Ni masa nak balik. Gambar dalam hotel tu ada snap pastu transfer kat komputer opis kononya nak hapdet guna komputer la kan. So terus la delete yang kat dalam fon. Sekali opis block blogspot, huh malas terus nak teansfer balik kat henpon. So halal j la gambo tu yerk. Kira murah la jugak hotel nie Rm120/night. Bilik pon cantik & selesa. Ada wifi & sarapan disediakan. Tapi kecik j la coffee house die. Bukan macam hotel 5 bintang. Tak ada lif hokeyy. So kalo korang sakit kaki cikpuanisteri tak galakkan la sewa kat sini. Lagipon juz 4 tingkat j kan. Bawah tu ada merrybroqn. Pelanggan hotel nie dapat 10% discount kalo makan kat merrybrown. Ok la tu kan. Kalau malam lak jangan risau kalau korang lapar. Banyak stall akan bukak kat tepi hotel ni. Boleh pilih nak makan kat tepi pantai sambil hirup angin malan pon boleh.



Ok ammar da ready nak balik. Bukan main lagi suka budak debot ni berjalan. Nasib la tak merengek. Kira ok la kalau nak jalan  lagi.hehehe. Akhirnya dapat jugak habiskan entry nie. Sebenarnya banyak lagi nak cerita tapi terpaksa di pendekkan j. Ambik yang penting j la cukup. Ni pon bekejar masa. Sebagai isteri kepada inchik hubby, bonda kepada ammar rizqy, anak kepada mak / abah & juga pekerja kepada bos masa sangat la padat. Dah tak macam dulu banyak masa terluang. Tapi cikpuanisteri tetap syukur dengan apa yang cikpuanisteri ada sekarang. Ok la kang ada masa cikpuanisteri hapdet ammar 4 bulan lak k. Adios..!!

2 TQ for the kisses:

Aine Ainun said... [REPLY]

Baju JDT...cutelaaa ammar...=))

Irfan pun ade warna merah..makngah belikan..tapi x muat lg walopun size XS. Ammar pakai size ape?

CikPuanIsteri said... [REPLY]

Hehehe..

Ammar pakai size 6-9 ngam2 j...bile ka dot jmpe irfan nie...tringin nk kizz die..hehehe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Widgets

CikPuanNuffnang