Bahagia Selamanya

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Ammar Rizqy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Muhammad Aiman Rifqy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

:: Sakit wei T____T ::

Wednesday, December 12, 2012

بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم و رحمة الله و بركاته


Halllooo..!! Hari nie tak berapa ada mood sangat. Tak banyak pon nak tulis. Juz nak share tadi CikPuanIsteri ada g Hospital Sultan Ismail coz sakit perut & sakit pinggang da 3 hari. Ingat dah boleh bersalin tapi rupa-rupanya belom lagi. Sampai j hospital terus g bilik saringan tuk ibu mengandung. Pastu daftar nama & tunggu die panggil tuk cek. Bila nama dah panggil die pon cek macam biasa & part yang paling takut masa die nak cek bukaan pintu rahim. Doktor yang buat tu comel j. Syukur dapat doktor pompuan. So tak adalah malu sangat walaupon hakikatnya malu jugak. Bila die da ready nak seluk die suro CikPuanIsteri tarik nafas. Bersungguh-sungguh la tarik nafas. dalam hati baca doa Nabi Yunos masa kat dalam peurt ikan yu. Itu pon tonggang tebalik baca akibat dari nebes nak kena seluk. Muka buat selamba j & tenangkn fikiran.

Tetiba ada rasa benda masuk kat tuttt.... Masa mula-mula tak lah sakit sangat tapi die godek tuk cek pintu rahim tu mula la rasa sakit. Huwaaaa.. Betol la orang kata kena seluk nie sakit. Tapi tak lah sakit macam nak bersalin. Doktor bagitahu pintu rahim masih belum terbuka. Alahai frustnyaMyEm0.Com... Ingat dah buka walaupon 1cm pon jadi la. Mukin CikPuanIsteri terlalu mengharap baby keluar dalam masa terdekat ni. Doktor bagi balik, kalau sakit lebih kuat & kerap datang semula ke hospital. Masa lepas kena seluk nie rasa fobia pula nak buang air kecik. Seyeslie memang takut nak g toilet. Lama gak rasa pedih tu nak hilang. Inchik Hubby cuba tenangkan dengan bagi kata semangat. Sebagai upah balik dari hospital g makan McD. hahahaha... Tu baru sakit kena seluk, lom lagi sakit bersalin..!!!huwaaaMyEm0.Com

Ya ALLAH permudahlanlah urusanku di dunia & di akhirat... Amin

P/s :-
-korang doakan CikPuanIsteri selamat bersalin yerk.amin...

4 TQ for the kisses:

damia said... [REPLY]

salam kak nani..kes akak sme mcm ika..huhu..skit 3 ari 3 mlm..nk cpt kn bb kua akn kne kerap bjln...mmg cpt bukaan rahim..smoga akak cpt bsalin n moga2 dua2 nye dlm keadaan slmt...amin3..

CikPuanIsteri said... [REPLY]

@damia amin...hatula...hrap2 la bukak jalan lps nie...tq ika...

Anonymous said... [REPLY]

Amin..Sabar ye.....Semoga semua berjalan lancar....Amin...

CikPuanIsteri said... [REPLY]

Tq..amin...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Widgets

CikPuanNuffnang