:: Follow Sampai Lebam ::

بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم و رحمة الله و بركاته

Okey nie kalipertama CikPuanIsteri nak join segmen yang blogger lain buat. Selama nie berblogger pon syok sendiri jerk.hahaha.. Lebih kurang cam kera sumbang la jugak. Jom join segmen nie. Boleh tambah kawan ^_____^

Kalo korang nak tahu lebih lanjut boleh klik j kat gambo atas nie.

Syarat senang j :

1. Buat entri pasal Segmen Jom Follow Sampai Lebam,jangan lupe tempekkan banner yang tak seberape tu kat entri korang ye hehe ,then paste kan link kat comment

2.Wajib follow blog Ira dan twitter Ira--> Ierah

3.Ikot korang lah nak tag sesiape atau tidak

4.Dan paling penting wajib follow semua blog dan twitter orang yang join segmen ni :)

Tarikh tamat : 16 December nie 


Okey copy j dr blog owner yang buat segmen nie coz malas nak taip sendiri.hahaha

Ok la selamat bersegman..Bye..!!

Comments

Popular posts from this blog

:: Tanda - Tanda Bersalin ::

:: Pengalaman Pertama Kali Disahkan Mengandung ::

:: Pengalaman Bersalin Ammar Rizqy ::