Bahagia Selamanya

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Ammar Rizqy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Muhammad Aiman Rifqy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

:: Follow Sampai Lebam ::

Monday, December 10, 2012
بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم و رحمة الله و بركاته

Okey nie kalipertama CikPuanIsteri nak join segmen yang blogger lain buat. Selama nie berblogger pon syok sendiri jerk.hahaha.. Lebih kurang cam kera sumbang la jugak. Jom join segmen nie. Boleh tambah kawan ^_____^

Kalo korang nak tahu lebih lanjut boleh klik j kat gambo atas nie.

Syarat senang j :

1. Buat entri pasal Segmen Jom Follow Sampai Lebam,jangan lupe tempekkan banner yang tak seberape tu kat entri korang ye hehe ,then paste kan link kat comment

2.Wajib follow blog Ira dan twitter Ira--> Ierah

3.Ikot korang lah nak tag sesiape atau tidak

4.Dan paling penting wajib follow semua blog dan twitter orang yang join segmen ni :)

Tarikh tamat : 16 December nie 


Okey copy j dr blog owner yang buat segmen nie coz malas nak taip sendiri.hahaha

Ok la selamat bersegman..Bye..!!

0 TQ for the kisses:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Widgets

CikPuanNuffnang