Bahagia Selamanya

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Ammar Rizqy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Muhammad Aiman Rifqy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

:: Besday Inchik Hubby ::

Tuesday, September 18, 2012
بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم و رحمة الله و بركاته



Hye readers..!! Jarang CikPuanIsteri nak update entry malam-malam buta macam ni. Biasa update masa dekat opis j coz line internet laju. Al-maklumlah kat umah juz guna berokband j. Line pon macam siput. kesian siput dipersalahkan padahal siput ut tak tahu pape pon. 

Ok hari tu CikPuanIateri ada buat entry pasal besday Inchik Hubby. Dah janji nak update gambar gift yang CikPuanIsteri bagi tapi baru hari ni berkesempatan. Ni pon sebab kena paksa tidur awal. Bila Inchik Hubby tido j terus CikPuanIsteri membebel kat blog ni. Awal lagi nak tido. Lagi pon Litlle B masih aktif main kat dalam ni. Macam mana la nak tido kalau die tak sudah-sudah nak bersilat kat dalam.hehehehe




Ni la gift yang CikPuanIsteri bagi kat Inchik Hubby. Yang kotak merah tu coklat, boleh tempah dekat sini. Kami suami isteri memang gila dengan coklat. Setiap kali ada event yang kami akan sambut mesti ada coklat punya. Dah macam satu perkara wajib. Yang kotak hitam tu cube korang teka apa?? Nak tahu k??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V

R.A.H.S.I.A

Biarlah menjadi rahsia kami berdua.ekekekeke Ok lah setakat ni j dulu entry kali ni. Sakit dah pinggang & punggung duduk kat ats kerusi ni. Biasa la pakai kerusi murah j, bukan macam kerusi kat opis yang lembut lagi sedap tu. Adioss..~~

p/s :
-abaikan j la gambar yang tsk rotate tu. kes malas tahap gaban
-buat-buat tak nampak j cadar warna pink tu tau..kihkihkih

0 TQ for the kisses:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Widgets

CikPuanNuffnang