Bahagia Selamanya

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Ammar Rizqy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Muhammad Aiman Rifqy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

:: Fenomena Gangnam Style ::

Friday, September 14, 2012

بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم و رحمة الله و بركاته



HalllOoOoOoo..!!!! Semenjak dua menjak ni moOd nak hapdet blog tak berapa nak ada. Tetiba plak idea kering kontang. Tapi hari ni tetiba dapat satu ilham nak hapdet blog pasal Gangnam Style. Korang mesti tahu kan??? Dha lama benda nie jadi trend baru hari ni CikPuanIsteri tergerak nak tengok video penuh. Biasanya CikPuanIsteri ignore j.


Almaklumlah tengahari Jumaat rehat kan panjang. So tak ada nak buat apa tergeraklah nak tengok video ni. Pertama kali tengok perasaan geli pulak yang timbul. Ntah kenapa geli betul tengok die berjoget camtu. Cam orang tak berapa nak betol j.hahaha Mesti korang nak kate CikPuanIsteri nie ketinggalan zaman kan??? Ada aku kesah????wakakaka... Ntah apa yang dorang  minat sangat ngan video nie agaknya. Masih lagi mencari jawapan~~~.... Setiap orang de citarasa tersendiri kan. So terpulang la nak minat or tak.
Dah la tak tahu nak tulis apa lagi. Nak sambung minum cendol pulak. Sedap minum cendol tengahri terik ni oiii~..(walaupon sekarang duk dalam office yg sejuk gilosss)hahaha

2 TQ for the kisses:

Mila Ahmad said... [REPLY]

diaowang ni mudah terikut2 budaya orang asing.

CikPuanIsteri said... [REPLY]

tula pasal...ntah pape la dorg nie..ingatkn best sgt..rupe2nye humpeh j~~

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Widgets

CikPuanNuffnang