:: Kisah Kami ::


بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم و رحمة الله و بركاته



Hari tu dah cerita pasal persiapan hai raya, hari ni nak cerita pasal persiapan nak sambut besday Inchik Hubby pula semalam. Gift sume dah cari tinggal tunggu nak bagi j. Tapi agak kecewa sebab gift yang ditempah lambat sampai. Dah bagitahu kalau boleh sampai sebelum 10 hb tapi 9hb bari die pos. So memang la sampai lambat. Ingat die pos pakai pos laju tapi rupa-rupanya die pos pakai G***X. Agak sedih la jugak coz dalam hati dah berkobar-kobar nak bagi surprise dekat Inchik Hubby masa birthday die tapi semalam baru gift tu sampai.

Meningkat lagi umur Inchik Hubby.Teringat masa pertama kali jumpa Inchik Hubby, masa tu CikPuanIsteri baru j umur 14 tahun. Inchik Hubby plak baru j habis study & umur die 23 tahun. Tak terpikir pun yang kami akan kahwen macam sekarang.hahaha..CikPuanIsteri masa tu kanak-kanak ribena lagi MyEm0.Com. terpisah selama 3 tahun & akhirnya bertemu semula. Tula kan oarang tua-tua dah cakap kalau dah jodoh tak kemana. Tak payah susha-susah nak menacari die datang sendiri bila tiba masanya. 5 tahun kenal & 3 tahun bermadu kasih  akhirnya kami ambil keputusan tuk menamatkan zaman bujang bersama. ceeewahh..!!! So berlangsung majlis yang simple & sederhana pada 10.10.2010. (teringat masa nak nikah Tok Kadi tanya dah berpapa lama kenal so CikPuanIsteri pon jawab la dah 8 tahun, Tok Kadi boleh kata dah lama kenal baru nak kawen???hehehe...sengih j la..)

Melalut la plak.hahaha.. mengimbau kenangan zaman gemilang dulu-dulu.hahaha. Sangat bersyukur kerana dikurniakan suami macam Inchik Hubby (ayat standrad para isteri buat suami die..x caya korang google la..hehehe)

Zaman baru-baru nak bercinta
Ok tak kitaorg dulu-dulu??Nanti kalau de masa CikPuanIsteri hapdate gambar mase kitaorg baru-baru bertentang mata..hahaha..Tapi korang jangan gelakkan pulak. Muka sememeh j mase tu al-maklumlah mase tu sekolah lagi. Ok la nanti ada masa CikPuanIsteri hapdate gambar gift yang CikPuanIsteri bagi dekat Inchik Hubby tercinta. Sekarang nak siapkan kerja dulu coz nak cuti raya.


Tetibe j rasa nak nyanyi lagu ni...

Di matamu ku berharga
Kau perlakukan aku
Lebih dari mencintai dirimu

Di dekatmu ku merasa
Bahagianya aku
Dapat ruang cintamu

Hanya kamu saja
Yang mampu begitu
Tulus
Mengerti aku

Kau sempurna bagiku
Tak kurang sesuatu
Kau terima apa adaku

Ku sempurna bagimu
Tak kurang sesuatu
Cinta bersatu

Gayamu
Sifatmu
Cara mencintaiku
Yang membuatku diriku jatuh cinta padamu

Comments

Popular posts from this blog

:: Tanda - Tanda Bersalin ::

:: Pengalaman Pertama Kali Disahkan Mengandung ::

:: Pengalaman Bersalin Ammar Rizqy ::