:: Tua Sudah ::

بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم و رحمة الله و بركاته


Selamat sejahtera semua...!!! Huarghh tua sudah saya...hahaha.. Tak ada idea nak tulis apa. Otak betul-betul tengah blankMyEm0.Com. Maybe sebab umur dah bertambah so otak baru nak refresh balik, tu yang blurr j..ekekekeke. Blog pon refresh jugak kot. Ntah nape kat pageviews tu teibe kosong. Maca baru-baru buat blog pulak. Padahal sebelum nie dah banyak orang view blog ni. Ntah-ntah ada yang tersalah tekan kot.huhuhu


Celebrate besday ngan opismate

Secret recepi cake (macadamia)

Pagi sebelum g kj. Perut dah boyot oiiii~~~ malu

Entry pendek j hari ni. Ok lah bye..MyEm0.Com 

Comments

  1. baju pregnant tu cute oke.! muda lagi lah baru 24 kot huhu..newat eppy besday nani.

    ReplyDelete
  2. @Mila Ahmad tu jubah biasa j sbnrnye..hehehe..xde pon beli maxi dress tuk preggy women..byk beli jubah biasa j coz lps brsalin blh pakai lg..tq yerk...

    ReplyDelete
  3. salam sis. tq bc entry pasal saya bersalin. yup, saya bersalin kat hsa jb. sekarang hubby dah boleh masuk temankan wife bersalin. tp bersalin normal la bukan czer. nanti masa dalam labour room, nurse akan tanya hubby nak teman atau tak. kalu nak,hubby kena isi borang dan baca syarat-syarat. sign dan boleh dok dan tengok wife bersalin :)

    ReplyDelete
  4. Salam kenal. Tahniah ye bakal timang "buah cinta" akak tgk awak nampak berseri je tak tua lagi lah. Jom dtg blog akak ada gak share pasal info kehamilan dan keibubapaan kat situ.

    ANISVITASHOP

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

:: Tanda - Tanda Bersalin ::

:: Pengalaman Pertama Kali Disahkan Mengandung ::

:: Pengalaman Bersalin Ammar Rizqy ::