:: Dapat hadiah..Yahoooo..!!! ::


بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم و رحمة الله و بركاته

Selamat tengahari readers..!!! Semalam kan CikPuanIsteri dah janji nak hapdet pasal gift yang CikPuanIsteri dapat masa anniversary kami. So meh sini mak nak certa..hehehehe

Pada CikPuanIsteri benda tu special tak kira la mahal or murah yng penting ikhlas dari Inchik Hubby. Semalam kitaorg celebrate kat Piza Hut Plaza Angsana j.huhuhu.. Nak celebrate kat Sabah tak kesampaian kan. Lagipun lately Inchik Hubby sanagat busy. Ada j kerja yang dia kena buat. Mula-mula CikPuanIsteri nak celebrate kat Secret Recipe tapi masa kitaorg pergi tengok wayang dekat Danga Citymall ari tu Inchik Hubby dah ajak makan kat situ pulak. So tak kanlah kali ni nak makan kat situ lagikan. Tukar plan makan kat Pizza hut j la.
New York Cheese Cake & Banana Choclate Cake

Entah apa angin Inchik Hubby tetibe j dia ajak makan Secret Recipe. Biasanya CikPuanIsteri yang ajak. Dia kate teringin nak makan Cheese Cake. Biasala bini dia ni dah pencen buat cake sejak berbadan dua ni. Ntah kenapa malas pula nak buat cake. Kesian Inchik Hubby.

Inchik Hubby makan Lasagna & CikPuanIsteri makan Mee Kari.

Muka mak buyung kekenyangan..hahahaha

Masa celebrate kat Piza Hut xde snap gambar pon sebab makan biasa-biasa j kan..hehehe.. Korang agak-agak ape gift yang CikPuanisteri dapat???? Cepat teka..!! Sapa betul dia menang..!!!hahahaha
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TARAAAA~~~!!!!!!!!


Seriously CikPuanIsteri tak pernah expect pon yang Inchik Hubby nak bagi benda ni. Terharu sangatMyEm0.Com. Sebenarnya CikPuanIsteri memang ada niat nak tukar henpon yang sekrang CikPuanIsteri pakai coz henpon tu dah lama sangat. Dah lebih 5 tahun CikPuanisteri guan henpon lama tu. Henpon tu pon memang dah nazak sangat. Sampakan kalonak pakai kena ketuk dulu kat dinding baru boleh dengar suara.hahaha. Bajet yang lepas pula PM ada umumkan pasal rebate RM 200.00 tuk beli henpon 3G. So ingat nak tunggu j sampai benda tu dilaksanakan. Tapi Inchik Hubby kate kesian tengok CiKPuanIsteri susah nak guna henpon. Die g beli dulu. Rasa cam membazir pon ade jugak. Tapi rezeki orang dah bagi kan....hahaha dalam hati suka yang amat..!!!!MyEm0.Com 


CikPuanIsteri punya yang Galaxy SIII & Inchik Hubby plak Galaxy Note. Lagipun kami dapat potongan banyak juga dari Celcom. Ini lah hasil pengguna tegar Celcom. Tak sia-sia lah bertahun-tahun pakai Celcom.hehehe. Hadiah ni termasuk sekali ngan hadiah besday CikPuanIsteri 13hb nanti. Kira ok  la kan. Syukur pada rezeki yang Tuhan dah bagi. Mudah-mudahan pnti rezeki kami terbuka dengan luasnya..amin..


P/s:-
-petang ni ada checkup kat Klinik Desa MyEm0.Com
-sayang Inchik Hubby ketat-ketat..!!
-doakan kebahagian kami di dunia & akhirat..aminn...

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

:: Tanda - Tanda Bersalin ::

:: Pengalaman Pertama Kali Disahkan Mengandung ::

:: Pengalaman Bersalin Ammar Rizqy ::