Bahagia Selamanya

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Ammar Rizqy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Muhammad Aiman Rifqy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

:: Bukan Nak Kaya Tapi Nak Senang ::

Wednesday, October 17, 2012

بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم و رحمة الله و بركاته



Hye guys... Semanjak dua menjak nie CIkPuanIsteri memang ada busy sikit. Cewah mengalahkan YB la plak..hahaha.. Almaklumlah baru j nak berjinak-jinak dengan perniagaan online ni. Saja nak cari rezeki lebih. Bukan nak kaya sangat tapi cukup la sekadar menambah pendapatan.

Kalu koarng rajin jemput la singgah kat Page Shopaholic Collections atau pon korang boleh la tgk kat Blog Shopaholic Collections. Tapi kat blog lambat sikit hapdet sebab kat pesbook lg senang. Tapi kalau korang baik hati tolong lah promote ngan kengkawan korang yerk.hehehe. CikPuanIsteri jual barang dari Sophie Paris nie. Korang pernah dengar x?? Nak tahu ape kejadahnya Sophie Paris nie?? korang klik j gambar tu..Kalau nak oerder lagi bagus.ekekeke...


Kenalkah anda pada Sophie Paris? Cewah, ayat skema betul. Sophie Paris ni jenama fashion yang berasal daripada Perancis, tapi dimulakan di Indonesia. Dah ada kat sana lebih 15 tahun, lepas tu ke Filipina,Vietnam dan Morocco. Kiranya Malaysia ni negara yang kelima. Baru aje buka bulan Januari lepas.

Cuma perlu bayar RM 15.00 sahaja untuk lifetime punya membership. Kalau jadi ahli, boleh dapat diskaun untuk setiap item.


Selain tu de gak barang-barang lain yang CikPuanisteri jual..Korang tengok j la kat page & blog yang CikPuanIsteri dah bagi tu. Si kecik dalam perut ni tak bagi bonda die duduk lama-lama. Nanti mula la sakit pinggang. Tak larat nak upload lagi ni. Macam nak tercabut pinggang dah nie. K bye..!!!

3 TQ for the kisses:

abdul aliim mansor said... [REPLY]

hehehehehe bukan nak menyibuk tapi nak komen hehehehhe tinggalkan jejak anda di sini kan kan kan

Adi Zhaf said... [REPLY]

lai2 singgah2 :)

cerita best said... [REPLY]

cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Widgets

CikPuanNuffnang