:: Sehari Sebelum Puasa ::


بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم و رحمة الله و بركاته



Alahamdulillah tadi malam sempat juga buat 2 biji Caremak Cake tuk bawa g office hari ni. Sehari sebalum pausa memang kitaorg ada buat potluck. Boleh dikatakan setiap tahun buat. Macam biasa masing-masing ambil bahagian. Wajib kene bawa something dari rumah. CikPuanIsteri pon ambil bahagian juga tapi ambil menu yang CikPuanIsteri power j la.

Nak masak tak berapa nak power sangat, so CikPuanIsteri ambil langkah berjaga-jaga dengan bawa Caremal Cake j. Barang memang dah ada dekat rumah so senang j la kan. Memang CikPuanIsteri suka simpan barang-barang tuk buat cake ni kat rumah. Kebetulan memang CikPuanIsteri dah niat nak bawa something sebelum puasa tuk CikPuanIsteri & Inchik Hubby bawa g office.Saja nak jamah kawan-kawan sebelum puasa. Nak tengok gambar tunggu yerk. Tengok dulu gambar yang lama dekat sini.

Ok la CikPuanIsteri nak g rewang dulu dekat pantry. Kang de masa CikPuanIsteri hapdate ok..

Comments

Popular posts from this blog

:: Tanda - Tanda Bersalin ::

:: Pengalaman Pertama Kali Disahkan Mengandung ::

:: Pengalaman Bersalin Ammar Rizqy ::