Bahagia Selamanya

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Ammar Rizqy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Muhammad Aiman Rifqy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

:: Honey Bulan ::

Monday, July 2, 2012



بسم الله الرحمن الرحيم

السلام عليكم و رحمة الله و بركاته




Hari ni layan je la entry yang CikPaunIsteri copy dari blog lama yang dah sewel..hahaha..akibat dari xde idea nak tulis apa.


Rasanya ramai da yg tau CikPuanIsteri xde g mane kan?
Pada yang tak tahu nani g mane meh nani bgtau..
Sebenarnye CikPuanIsteri g LANGKAWI
Saje j g jenjalan + (honey = bulan)..hehehe
Firstime g langkawi best la gak..
Baru campai TBS..
Nak nek ERL g LCCT

AK 5523
Dari jendela kapal terbang


Cabel Car


Dataran Helang
=)


kEretA SeWa


@ Kota MahsUri
ReaDy 4 IslAnD HoPpinG
CaBeL CaR TimE


BerAs BasaH IslAnd


ShaRk BaY

JamBatan GanTuNg
GayaT WoOoO....

SanD aRt =)

PanTai CheNaNg

CabEl CaR
Muka KeTaKutAn..hehe


DaYaNg BuNtInG IslAnD


YeaH!!!ShOpPinG!!!

Cakkk..!!! ~_^

BesT NeK bOt

NyuM3..


Yg NiE XtaU PanTai Apa..huhuhu

SuNbUrN La =(


DayAng BunTinG LaKe
Vrooommmm!!!!












Nie je la yang de..
Sebenarnye banyak lagi gambar nak upload tp karang tak cukup lak..huhuhu





NotaKaki :-

  • Saje jerk nak copy entry dari blog lama..hahaha
  • Sila abaikan URL yg ade kat dalam gambar tu :-)
  • Harap jangan tertipu yerk.ini entry Tahun Lepas.

0 TQ for the kisses:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Widgets

CikPuanNuffnang