Bahagia Selamanya

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Ammar Rizqy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Muhammad Aiman Rifqy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

:: Irma Hasmie & Redza Shah ::

Saturday, July 14, 2012
بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم و رحمة الله و بركاته

Mukin dah agak lambat jugak CIkPuanIsteri nak hapdet pasal mereka. Ntah kenapa tetibe dapat pulak idea nak buat entry pasal mereka ni. Tapi CikPuanIsteri tak kesah pon kalau korang nak kate dah basi. Yang penting memang CikPuanIsteri suka.hehehe

Sangat teruja bila tengok gambar-gambar mereka nie. Terasa macam CikPuanIsteri pulak yang kawen.mode berangan disitu =) Boleh dikatakan setiap hari CikPuanIsteri akan buka web yang ada gambar diorg. Tengok pastu cakap dengan baby dalam perut nanti keluar kalau gugurl ikut muka Untie Irma & kalau boboy ikut muka Uncle Redza. Mak bapak muka jawa anak muke Irma.hahaha..kau hadooo???kelasss gituew..!!!




Sweet =)

Uniqe..dulu CikPuanIsteri pernah buat tapi tulis dalam bahasa rumi la. Diorg punye lg class.
Comel kak irma.. =)

Romantik


Loving Couple

Touching sangat tgk vedeo nie


~_~

*_-

^_^

kak irma nmpak bam2

Chumell

Love~

Hari-hari tengok pon tak puas. Buat screen saver lg. Semoga ALLAH memberkati mereka berdua Amin.......


0 TQ for the kisses:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Widgets

CikPuanNuffnang