Bahagia Selamanya

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Ammar Rizqy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Muhammad Aiman Rifqy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

:: Cameron Highlands ::

Thursday, January 17, 2013
☆★ Assalamualaikum... ☆★


Hye uolls..!!! Hari ni nak cerita pasal percutian ktorg lagi. Harap korang tak muntah hijau lak dengar cerita kami ni. Kali ni ktorang berangan nak g Cameron Hihglands la konon. Nak g petik stoberi & makan buah yang segar sambil hirup udara yang sejuk gitteuw. Oleh sebab nak merasa kelebihan yang kami ada sebagai penjawat awam ktaorg pon setuju nak book Rumah Peranginan Persekutuan. Book dari awal tahun coz rumah tu selalu j penuh. Masa tu tak tahu lagi yang CikPuanIsteri ni pregnant. Sama la macm kes nak g Sabah hari tu. Rumah tu memang sangat la murah. So dah boleh jimat kan??


 Bila dah lulus terus la buat bayaran coz takut nanti terlepas pulak. Nak dapat lagi dah la susah. Cadangnya ktaorg nak g ngan kazen CikPuanIsteri. Nk bercuti ramai-ramai la kononya.



.

Bila semua settle dah start berangan dah nie.ekeke.. CikPuanIsteri memang kuat berangan. Tetibe j dapat good news yang CikPuanIsteri pregnant. Masa tu tak ingat lagi pasal nak g Cameron Highlands nie coz lama lagi la katekan. Bila dah nak due nie baru teringan masa tengah selak-selak diari terperasan lak pasal nak g Cameron Highlands. Alahai lagi sekali percutian ktaorg terbatal. Nasib la yang ni murah j. Tarikh yang CikPuanIsteri book tu sepatutnya CikPuanIsteri masih dalam pantang lagi. Tak kan lah dengan berbengkung, berpilis & berparam nak g bercuti plak kan?? Nak kena hambat ngan mak??hahahaha..

Macam biasa la Inchik Hubby pujuk nanti kalau Little B da besar sikit kita g sana. Redha j la kan..huhuhu. sekarang dah genap sebulan cikpuanisteri berpantang. Sekejap j rasa. Tinggal lagi 14 hari nak habis pantang..yahoooo...!!!! Seronok glos abis pantang. Dah macam orang baru lepas dari penjara.ekekeke. Mudah-mudahan ada rezeki ktorg nak g sana lepas nie. Amin...

2 TQ for the kisses:

CikPuan Fara said... [REPLY]

Hihi kita pn br blk cameron. bwk Aina 5bln lbh. tp kna pkaikn bby bju tebal skit la :)

CikPuanIsteri said... [REPLY]

@CikPuan Faratgh mrncang gak nie nk g..tp tgu ammar besar sikit bru sng nl bwk..hehehe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Widgets

CikPuanNuffnang