Bahagia Selamanya

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Ammar Rizqy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Muhammad Aiman Rifqy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

:: Cuti - Cuti Bengkalis Last Edition ::

Wednesday, June 6, 2012
بسم الله الرحمن الرحيم

السلام عليكم

Ok kali nie CikPuanIsteri nak menyambung semula cerita pasal Bengkalis. Part 1 & Part 2 da lepas so yang ni last edition punye. Sebenarnya banyak lagi yang CikPuanIsteri nk update lagi lepas ni.
Jus Avokado (pokat dlm bahasa indon)


Lempok Durian sedap giloss

Hidangan yang cukup menyelerakan walaupun simple

alamak terbenam la pulak

123 TOLAK!!

Cuba dari depan pulak

Sikit lagi nak masuk parit

Gotong royong

tak berputus asa


~Kenangan~

~kenangan 2~

~kenangan 3~

borak puas-puas sebelum bertolak balik

~posing~

Melanggar arahan betol.hahaha

Pusat Kesihatan Masyarakat Keliling (klinik bergerak)

tapak pasar malam

arrived @ malaysia

arrived @ malaysia

ontheway balik
K.A.M.I


Maka dengan ini berakhir sudah perjalan kami. Setakat ini sahaja untuk kali ini. Jumpa lagi nextime yerk. Walaupun pengalaman yang agak ngeri tapi CikPuanIsteri & Inchin Hubby tetap akan kesana semula =)

2 TQ for the kisses:

cikguhamzah said... [REPLY]

walaupun simple, tapi menarik la jugak... nak tanye, tiket dari Muar ke Bengkalis tu, hari-hari ada ke? susah betul nak cari info fasal feri ni... fasal ada hal nak ke bengkalis tu... tu yang nak menengok-nengok cara nak ke sana :-)
terima kasih...
owwhm, muar tu spesifiknya di mana ya terminal feri? pernah lalu, tak pernah perasan lak signboardnya....

CikPuanIsteri said... [REPLY]

@cikguhamzah tiket tu ada setiap hari selasa. khamis ngan sabtu kot kalo xsilap...terminal feri tu kat sebelah bangunan kastam yang tepi sungai tu...kat situ mmg xde org sgt tp masih lg broperasi...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Widgets

CikPuanNuffnang